Ultra hoge helderheid displays

  • In zonlicht afleesbare 3500cd/m² Android-schermen
  • Speciaal ontworpen voor naar buiten gerichte etalages
  • Verkrijgbaar van 43" tot 65"

Ontworpen voor naar buiten gerichte etalages in direct zonlicht

wifi

3500cd/m² leesbaar in zonlicht

Deze displays zijn ontworpen voor etalageruiten en zijn voorzien van panelen met ultrahoge helderheid (3500 cd/m²) die tot 10 keer helderder zijn dan huishoudelijke televisies. Dit zorgt ervoor dat de inhoud echt opvalt, zelfs bij het felste directe zonlicht.

wifi

Ultra bestendig tegen zwart worden

Dankzij de speciale LCD panelen met ultrahoge helderheid zijn deze displays bestand tegen oppervlaktetemperaturen tot 110˚C zonder dat ze zwart worden. Dit is cruciaal voor naar buiten gerichte etalages, die te maken hebben met blootstelling aan direct zonlicht.

wifi

Slanke dunne rand

De smalle rand geeft deze schermen niet alleen een stijlvolle, moderne esthetiek, maar betekent ook dat maximale aandacht wordt getrokken naar de inhoud op het scherm - voor krachtige berichten.

wifi

Stijlvolle lichtgewicht behuizing

Door aluminium te gebruiken voor het frame worden deze displays beter gekoeld en wegen ze minder voor een eenvoudige installatie. Dit wordt versterkt door de geïntegreerde achterste handgrepen, die de installatie nog eenvoudiger maken. De achterkant van de behuizing is gemaakt van robuust zacht staal voor extra duurzaamheid.

wifi

Omgevingslicht sensor

Deze displays zijn voorzien van een externe omgevingslichtsensor die indien nodig kan worden gebruikt. Dit zorgt ervoor dat het scherm altijd werkt met de meest geschikte helderheid voor zijn omgeving. Het externe karakter van deze sensor maakt ook naadloze kioskintegratie mogelijk.

wifi

Zichtbaar door gepolariseerde zonnebril

In tegenstelling tot standaard LCD-schermen, die erg donker of zelfs helemaal zwart lijken als ze worden bekeken met een gepolariseerde bril, blijven deze gespecialiseerde displays volledig zichtbaar. Dit geeft het totale vertrouwen dat niemand jouw boodschappen zal missen.

locker

Geïntegreerde Android Media Player

Met de geïntegreerde Android-mediaspeler kun je eenvoudig inhoud op het scherm bijwerken via USB-plug-and-play. Je kunt het scherm ook upgraden zodat het via een netwerk geïntegreerd wordt in een Cloud gebaseerde CMS-software. Je kunt het scherm dan vanop afstand aansturen via TDM Signage, Intuiface ea. via LAN, WiFi of 4G.

Geïntegreerde wielen

Slim temperatuurregelsysteem

Het responsieve interne luchtstroomsysteem houdt het paneel en andere interne componenten op een optimale werktemperatuur. Dit zorgt voor een lange en betrouwbare levensduur van jouw scherm, ook bij continu gebruik in naar buiten gerichte ramen.

Geïntegreerde wielen

24/7 gebruik

Onze displays zijn gebouwd met een paneel en componenten van zeer hoge kwaliteit en zijn ontworpen om 24/7 continu in gebruik te zijn met een levensduur van meer dan 70.000 uur. Ze hebben ook geen externe knoppen of bedieningselementen om geknoei te voorkomen.